Home » Inspiratie tijdens het gebruik van je Satisfyer
inspiratie tijdens gebruik van je satisfyer

Inspiratie tijdens het gebruik van je Satisfyer

Door Satisfyer

Er gaat niets boven het hebben van je eigen seksuele fantasieën. En hoe lekker is het om deze jezelf in te beelden tijdens het gebruiken van je Satifyer om tot een nog heftigere orgasme te komen. In samenwerking met Stoutinbed.nl delen we een aantal erotische verhalen die je kunnen inspireren tijdens je Satifyer moment.

Seks in de sportschool

Danielle sport elke dinsdagochtend in de plaatselijke sportschool. Ook deze dinsdag stond ze vroeg op, deed haar lange blonde haren in een paardenstaart. Deed haar witte Calvin Klein sport stringetje aan en daaroverheen haar strakke zwarte sportlegging.

Vandaag stond er een bootcamp les op het programma samen met drie andere fitgirls. Het was een zware sessie en het zweet viel met druppels tegelijk van haar voorhoofd. Een van de ander meiden was Karin, een mooi brunette met een strak buikje en kleine fitness billetjes. Karin en Danielle waren al enkele weken een beetje aan het flirten. Veel oogcontact en kortstondige aanrakingen tijdens het sporten. Vandaag hing er meer in de lucht, dat voelde ze allebei, want er waren meer aanrakingen en het oogcontact was heftiger dan normaal.

Lees verder op Stoutinbed

Spannende Yogales

Op een warme zomerse dinsdagavond fietste Fleur over de grachten in Amsterdam op weg naar haar wekelijkse yogales. Na een dag hard werken was ze wel toe aan een beetje ontspanning. De yogastudio was gelegen in het centrum van Amsterdam bovenin een mooi grachtenpand. 

Al een beetje bezweet stapte Fleur van haar fiets en liep de trap op naar boven waar het wel een sauna leek, het was er erg warm. Brenda de eigenaresse van de yogastudio had alle ramen al tegen elkaar opengezet maar vanwege de warme zomerse dag werd het helaas niet koeler in de yogastudio.

Vanwege de warmte hadden veel deelnemers afgezegd voor de yogales en het bleek dat Fleur de enige was deze avond, ze had dus een privé yogales van Brenda. De les begon rustig met wat ontspannen posities en oefeningen, en omdat ze maar met zijn tweeën waren lagen de matjes van Brenda en Fleur tegenover elkaar en bij de downward facing dog viel het Fleur op dat de tepels van Brenda goed zichtbaar waren door haar yogatopje heen. Het leek wel of ze kneiter hard waren geworden terwijl het bloedheet was in de studio. Doordat ze hier naar bleef kijken kon Fleur zich niet goed concentreren en haar oefening niet goed uitvoeren. Dat merkte Brenda op en ze hielp Fleur zicht beter uit te rekken door achter haar te gaan staan.  

Lees verder op Stoutinbed

Spaanse badmeester op Ibiza

Rosalie en Femke, net geslaagd voor hun VWO examen wilde even alle examenstress van zich afgooien en hadden een last minute naar het feesteiland Ibiza geboekt. Femke net 18 geworden deze zomer en Rosalie die al 20 was gingen samen voor het eerst zonder ouders op vakantie.

Geland op het warme Ibiza, gaven ze op de vliegtuigtrap elkaar een knuffel en schreeuwde ze tegelijk “Let’s have a fucking good time with a lot of good sex!!”. Beide meiden waren al geruime tijd vrijgezel en van echte sex was weinig “gekomen” vanwege alle examenstress.

Lees verder op Stoutinbed

Meer opzoek naar spannende luisterverhalen? check dan Rouze, dit is een online platform dat als doel heeft om je in touch te brengen met je seksualiteit door middel van sexy (luister)verhalen

Dit vind je ook spannend